Het bedrijf

Over mijn bedrijf

Mijn bedrijf is gevestigd in de authentieke scheepswerf aan de Kniplaan in Voorschoten. De werf heeft een rijke historie en staat van oudsher bekend om schepen als de ‘Super Van Crafts’. Honderden jachtklassiekers zijn hier vroeger gebouwd door (voorheen) jachtwerf Klaassen. Het bedrijf is na wat organisatorische omzwervingen overgenomen door Warmerhoven. Tijdens mijn opleiding als meubelmaker met specialisatie ‘houten jachtbouw’ aan de HMC in Amsterdam liep ik al stage op deze werf.

Vakmanschap

Ik ben een vakman in hart en nieren en werk met veel gevoel voor detail en aandacht voor comfort. In mijn passie combineer ik traditionele ambachtelijkheid met moderne technische innovatie. Kwaliteit, flexibiliteit en oplossingsgericht denken is voor mij heel belangrijk.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Je kunt telefonisch contact opnemen of het formulier bij contact invullen.

Wat klanten zeggen

So in love met ons prachtige op maat gemaakte eetbank/tv meubel door Arjan Snijder. We absolutely LOVE IT! Wat een service en wat is ‘ie prachtig!

Arjan, je hebt prachtig vakwerk afgeleverd en je bent de afspraken keurig nagekomen.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Van Zuylen van Nijeveltstraat 100
2242 AT Wassenaar