Het bedrijf

Over mijn bedrijf

Mijn bedrijf is gevestigd aan de van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar. Het bedrijf bestaat sinds 2016. En is begonnen in de authentieke scheepswerf aan de Kniplaan in Voorschoten. Sinds 2020 ben ik verhuisd naar de van Zuylen van Nijeveltstraat omdat mijn werkplaats te klein werd voor de meubels die ik maak en met de grotere werkplaats in Wassenaar kunnen we nog meer mooie projecten samen met u aangaan.

Ik ben in 2016 begonnen als ZZP’er maar sinds september 2023 heb ik er een vrouwelijke collega bij. Samen willen wij nog meer mooie meubels voor u gaan maken.

 

 

Vakmanschap

Ik ben een vakman in hart en nieren en werk met veel gevoel voor detail en aandacht voor comfort. In mijn passie combineer ik traditionele ambachtelijkheid met moderne technische innovatie. Kwaliteit, flexibiliteit en oplossingsgericht denken is voor mij heel belangrijk.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Je kunt telefonisch contact opnemen of het formulier bij contact invullen.

Wat klanten zeggen

So in love met ons prachtige op maat gemaakte eettafel/tv meubel door Arjan Snijder. We absolutely LOVE IT! Wat een service en wat is ‘ie prachtig!

Arjan, je hebt prachtig vakwerk afgeleverd en je bent de afspraken keurig nagekomen.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Van Zuylen van Nijeveltstraat 100
2242 AT Wassenaar